Nieuws

Ajax-selectie werkt nagenoeg fit toe richting Rangers-uit: Brobbey twijfelgeval

Ajax-selectie werkt nagenoeg fit toe richting Rangers-uit: Brobbey twijfelgeval

31-10-2022 19:15 Laatste update: 19:18
1

De selectie van Ajax werkt zo goed als fit toe naar het duel met Rangers FC. Alleen Brian Brobbey is een twijfelgeval, terwijl Ahmetcan Kaplan sowieso niet mee zal doen in het Champions League-duel.

Trainer Alfred Schreuder nam maandag plaats op de persconferentie in aanloop naar het miljardenbal-duel met het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst. De tacticus meldde dat alleen achter Brobbey een vraagteken staat. De spits hield lichte klachten over aan de wedstrijd tegen Liverpool (0-3 verlies). "We kijken morgen hoe we ervoor staan. Brobbey heeft wat lichte klachten, maar als hij fit is kan hij starten. Morgen gaan we zien wie er speelt."

Naast Brobbey zal ook Kaplan nog niet in actie komen tegen Rangers. "Ahmetcan Kaplan is mee. Die zal nog niet op de bank plaatsnemen. Die probeert een gedeelte van de training mee te doen", meldt Schreuder.

Schreuder hoopt het Champions League-seizoen goed af te sluiten met de Amsterdammers. "Iedere wedstrijd willen we winnen, ook morgen. We willen het in ieder geval zo afsluiten dat we de Europa League nog in kunnen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!