Robben heeft eerste 'trainersklus' te pakken: 'Niet iemand met sterallures'

Robben heeft eerste 'trainersklus' te pakken: 'Niet iemand met sterallures'

07-12-2021 10:00 Laatste update: 13:52
Eredivisie 0 Reacties

Arjen Robben gaat beginnen aan zijn trainersloopbaan. Het gaat niet om een functie in het profvoetbal, maar het team van zijn zoontje. Bij Be Quick O14 zet de voormalig topvoetballer zijn eerste stappen als oefenmeester en voorzitter Johan Vreeken is trots op het feit dat Robben aan de slag gaat bij 'zijn' club.

"Iedereen kijkt natuurlijk tegen hem op", reageert Vreeken in gesprek met RTV Noord. "Ik ken hem niet goed, maar het is een echte liefhebber en vooral gewoon een vader. Hij loopt totaal niet naast zijn schoenen, is normaal en staat als hij geen functie heeft ook gewoon achter het hek te kijken."

Vreeken vervolgt zijn lofzang over Robben, die afgelopen week te gast was bij Borussia Dortmund-Bayern München (2-3) en daar verklapte dat hij het team van zijn zoon gaat trainen. "Het is niet iemand met sterallures, maar gewoon een liefhebber van het spelletje. Voor de kinderen is het natuurlijk geweldig dat ze straks training krijgen van één van de beste voetballers ter wereld."

Normaliter ontvangen jeugdtrainers van Be Quick een vergoeding van 150 euro per maand. "Ik denk dat hij daar afstand van heeft gedaan", lacht Vreeken. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie