Nieuws

Cillessen aan de stok met PSV-supporters: 'Vriendelijk groeten, het is tweeledig'

Cillessen aan de stok met PSV-supporters: 'Vriendelijk groeten, het is tweeledig'

31-10-2022 09:24
0

Jasper Cillessen zal met enige tegenzin terugkijken op het duel met PSV van zondag. De doelman werd uitgefloten door het thuispubliek en haalde zijn gram na meerdere inmengingen van de VAR. 

Cillessen spreekt met Trouw over de wedstrijd, die PSV eenvoudig met 3-0 won. Na de 1-0 van Luuk de Jong kwam de VAR tussenbeide en zwaaide Cillessen met zijn armen naar de fanatieke achterban van de Eindhovenaren. Even later werd een treffer van PSV afgekeurd en deed de sluitpost dat opnieuw. "Het is tweeledig. Er werden ook bepaalde dingen naar ons geroepen", stelt Cillessen, die het gezwaai op sarcastische wijze als "vriendelijke groeten" bestempelt.

De doelman krijgt bij NEC, dat vijftiende staat in de Eredivisie, genoeg ruimte zich te onderscheiden. "De afgelopen twee wedstrijden waren minder dan de periode daarvoor", geeft Cillessen toe, die op het WK in de basis hoopt te staan. "Maar volgens mij heb ik mijn ding gedaan. Het is nu zaak fit te blijven." Het WK in Qatar komt steeds dichterbij. Het Nederlands elftal trapt over drie weken, op 21 november, af tegen Senegal. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie