Transfernieuws

'Inter Miami steeds zekerder van zijn zaak, Messi moet naar de VS komen'

'Inter Miami steeds zekerder van zijn zaak, Messi moet naar de VS komen'

31-10-2022 08:57 Laatste update: 09:01
2

Inter Miami CF heeft steeds betere papieren om Lionel Messi naar de Verenigde Staten te brengen, schrijft The Athletic. De Amerikaanse club wil na het WK de gesprekken voortzetten en hoopt de Argentijn in de komende maanden vast te leggen. 

Messi speelt na een moeilijk begin bij Paris Saint-Germain weer de sterren van de hemel en is dit seizoen na zestien wedstrijden goed voor elf doelpunten en dertien assists. Inter Miami spreekt al maandenlang over het willen aantrekken van Messi, maar volgens de kwaliteitskrant komt er eindelijk schot in de zaak. Messi arriveerde in 2021 bij Paris Saint-Germain na 21 jaar bij FC Barcelona te hebben gespeeld. 

Het contract van Messi loopt in 2023 af in Parijs en PSG wil er alles aan doen dat contract zo snel mogelijk te verlengen. Barcelona is volgens The Athletic ook nog altijd op de loer en wil de Argentijn terughalen naar zijn oude thuis. Messi werkt eerst het WK af in Qatar en daarna wil Inter Miami zo snel mogelijk om de tafel. Argentinië zit in Groep C voor het WK en speelt tegen Saudi-Arabië, Mexico en Polen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie