Nieuws

Schuurs en Torino stunten en winnen in eigen huis verrassend van AC Milan

Schuurs en Torino stunten en winnen in eigen huis verrassend van AC Milan

30-10-2022 23:09 Laatste update: 23:11

AC Milan is op bezoek bij het Torino van Perr Schuurs met 2-1 onderuit gegaan. De Milanezen zien daarmee het gat met koploper Napoli oplopen tot zes punten.

AC Milan begon scherp aan het lastige uitduel en kreeg in de openingsfase de beste kansen. Onder meer Rafael Leão verzuimde het om de regerend landskampioen van Italië op voorsprong te schieten. Na iets meer dan een half uur spelen was het wel raak voor Torino. De nummer negen van de Serie A kwam via Koffi Djidji op 1-0 en even later maakte Aleksey Miranchuk er zelfs 2-0 van.

In het tweede bedrijf kwam AC Milan sterker voor de dag. Er werden veel kansen gecreëerd en na 67 minuten was daar dan eindelijk de aansluitingstreffer. Junior Messias profiteerde van geklungel in de Torino-defensie en tekende de 2-1 aan. Verder kwam AC Milan niet meer en dus is de afstand tot koploper Napoli opgelopen tot zes punten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!