Nieuws

Cillessen wil niet ingaan op woorden van Van der Vaart: 'Ga ik niks over zeggen'

Cillessen wil niet ingaan op woorden van Van der Vaart: 'Ga ik niks over zeggen'

30-10-2022 19:44 Laatste update: 19:54
3

Jasper Cillessen wilde na de verloren wedstrijd tegen PSV (3-0) niet reageren op de kritiek van Rafael van der Vaart. De oud-international noemde de NEC-goalie onder meer een 'naar mannetje'.

"Daar hebben we al genoeg over gezegd, daar ga ik niks meer over zeggen. Ik praat lekker over voetbal, meer doe ik niet", vertelt Cillessen tegenover ESPN. De doelman verscheen een tijdje niet in de media nadat hij de nodige kritiek te verwerken kreeg over diverse interviews. Na het duel tussen PSV en NEC verscheen hij voor het eerst weer voor de camera.

Over de wedstrijd was Cillessen niet tevreden. De doelman plaatst zijn vraagtekens bij de derde tegengoal. De bal ging op de stip nadat Philippe Sandler een overtreding zou hebben gemaakt op Xavi Simons. "Volgens mij raakte Philippe de bal en niet de man. Het duurde vrij lang. Mijn ervaring met de VAR is dat ze hem dan meestal niet geven, maar helaas."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!