Groot nieuws uit Rotterdam: Sparta en Van Stee per direct uit elkaar

Groot nieuws uit Rotterdam: Sparta en Van Stee per direct uit elkaar

07-12-2021 09:10 Laatste update: 13:52
Eredivisie 0 Reacties

Sparta Rotterdam en Henk van Stee hebben de samenwerking beëindigd. Het was de voorbije weken al onrustig op Het Kasteel en de technisch directeur wordt daarvoor verantwoordelijk gehouden 

De Rotterdammers melden op de clubsite dat er 'na onderling overleg is besloten dat het voor de club het beste is als de wegen zich scheiden'. Sparta heeft momenteel behoefte aan rust en duidelijkheid. In een statement laat de club weten dat de focus moet komen te liggen op sportieve resultaten.

'Met de komst van een nieuwe technische man gaan wij ervoor zorgdragen dat de club klaar is voor de aanstaande transferwindow en het team in overleg met de technische staf  versterken voor de tweede helft van de competitie.' Onlangs spraken twintig medewerkers zich tegen RTV Rijnmond uit over de werkwijze van Van Stee. Sparta meldt 'in gesprek te gaan met haar medewerkers om duidelijkheid te geven en vragen te beantwoorden'.

Van Stee wsa sinds 2018 werkzaam bij de club. Sindszien zou er sprake zijn van een gespannen sfeer op Het Kasteel. De sportieve tegenslagen hielpen niet mee het tij te keren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie