Nieuws

Ten Hag beloont Ronaldo met basisplek tegen West Ham United, ook Maguire terug

Ten Hag beloont Ronaldo met basisplek tegen West Ham United, ook Maguire terug

30-10-2022 16:52 Laatste update: 16:53
1

Manchester United treedt zondagmiddag in eigen huis aan tegen West Ham United. Erik ten Hag heeft in zijn basiself plek vrij gemaakt voor Cristiano Ronaldo, die tijdens de laatste competitiewedstrijd tegen Chelsea wegens een disciplinaire schorsing nog ontbrak.

De relatie tussen de Portugees en de Nederlander is sinds hun samenwerking al niet bepaald vloeiend, al lijkt het een en ander weer bijgelegd. Ronaldo start in speelronde 12 van de Premier League, nadat dat ook afgelopen donderdag het geval was. United won in de Europa League met 3-0 van Omonia Nicosia, waarin de superster trefzeker was.

Ook Harry Maguire is weer terug. Na lang blessureleed start hij samen met Lisandro Martínez centraal achterin. Victor Lindelöf is wegens ziekte afwezig en ook Antony is er niet bij. Hij is licht geblesseerd. Anthony Elanga vervangt bovendien Alejandro Garnacho in de opstelling. United is sinds de 6-3 nederlaag tegen Manchester City van begin deze maand nog ongeslagen. Bij een eventuele driepunter klimmen The Reds naar de vijfde plaats. De wedstrijd begint om 17.15 uur op Old Trafford.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie