Nieuws

Voormalig NAC-speler Pablo Marí verlaat het ziekenhuis na steekpartij in Italië

Voormalig NAC-speler Pablo Marí verlaat het ziekenhuis na steekpartij in Italië

30-10-2022 15:02

Pablo Mari heeft zondag het ziekenhuis verlaten. De voormalig aanvoerder van NAC Breda raakte donderdag gewond toen hij in een supermarkt in zijn rug werd gestoken door een verwarde man. 

Monza laat in een verklaring weten dat Marí naar huis is gestuurd en daar verder aan zijn herstel kan werken. De 29-jarige verdediger moest wel een operatie ondergaan, maar rondde deze dit weekend met succes af. 

"Ik heb geluk gehad", liet Marí vlak na het incident weten. "Een ander stierf voor mijn ogen. Ik duwde een winkelwagen met mijn zoon erin en toen voelde ik opeens een enorme pijn in mijn zij. Daarna stak die man een andere man in zijn nek." Tijdens het incident viel er één dode en zes gewonden. NAC huurde de Spanjaard in het seizoen 2017/2018 van Manchester City. Tegenwoordig is de speler actief voor Monza, dat hem van Arsenal huurt. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!