Nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Ten Hag voert vijf wijzigingen door, Onana op doel

Vermoedelijke opstelling Ajax: Ten Hag voert vijf wijzigingen door, Onana op doel

07-12-2021 09:08

Erik ten Hag wijzigt zijn elftal op vier plekken tegen Sporting Portugal, ten opzichte van het met 5-0 gewonnen duel met Willem II. Andre Onana verdedigt net als tegen Besiktas het doel van de Amsterdammers, weet het Algemeen Dagblad.

Remko Pasveer wordt net als in speelronde vijf van de Champions League naar de bank verwezen. In de defensie krijgen Nicolás Tagliafico en Perr Schuurs de voorkeur boven Daley Blind en Jurriën Timber. Ten Hag zou laatstgenoemde willen sparen, aangezien hij bij een gele kaart het heenduel uit de achtste finale mist.

Aan het middenveld sleutelt de Ajax-trainer weinig. Steven Berghuis keert terug in de basis, nadat hij tegen Willem II op de bank begon omdat hij voor de tweede keer vader was geworden. Hij wordt op het middenrif bijgestaan door Edson Álvarez en Ryan Gravenberch. Davy Klaassen moet wederom genoegen nemen met een reserverol. Voorin speelt David Neres in plaats van de lichtgeblesseerde Dusan Tadic. Sébastien Haller en Antony beginnen met Neres in de voorhoede van Ajax.

De Ajax-opstelling volgens het AD: Onana; Mazraoui, Schuurs, Martínez, Tagliafico; Álvarez, Gravenberch, Berghuis; Antony, Haller, Neres.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!