Nieuws

Loting FA Cup: Vijfde divisionist loot Chelsea, Gerrard op bezoek in Manchester

Loting FA Cup: Vijfde divisionist loot Chelsea, Gerrard op bezoek in Manchester

06-12-2021 20:47 Laatste update: 22:09

De loting voor de derde ronde van de Engelse FA Cup is verricht. De meest in het oogspringende ontmoeting is die tussen het Aston Villa van manager Steven Gerrard en Ralf Rangnick's Manchester United.  

De loting vond maandagavond plaats en enkele opvallende ontmoetingen kwamen uit de bus. Zo gaat het nietige Chesterfield, de koploper van de National League (het vijfde niveau van Engeland), op bezoek bij grootmacht Chelsea.  

Twee andere Premier League-ontmoetingen staan op het programma in de derde ronde van het meest prestigieuze nationale bekertoernooi ter wereld. West Ham United, dit seizoen de revelatie van de Premier League met een knappe vierde plaats, ontvangt Leeds United en Leicester City gaat op bezoek bij de nummer zeventien van de ranglijst, Watford.  

De wedstrijden worden gespeeld tussen 7 en 10 januari. Naast Chesterfield verdwenen er vijf andere 'non-league sides' in de koker. Alleen de club uit de Derbyshire gaat op bezoek bij een Premier League-club. Bekijk de volledige loting hier

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!