Nieuws

Opmerkelijk transfernieuws: veertig-jarige doelman trekent contract voor een maand

Opmerkelijk transfernieuws: veertig-jarige doelman trekent contract voor een maand

06-12-2021 20:21 Laatste update: 20:56

Oud-Chelseakeeper Willy Caballero heeft een contract getekend bij Southampton dat loopt tot 5 januari 2022. . De veertigjarige doelman is transfervrij vastgelegd door de Premier League-club, die nauwelijks meer een beschikbare doelman tot hun beschikking heeft.

The Saint kampen namelijk met een ware blessuregolf onder de keepers. Alex McCarthy en Fraser Forster zijn voorlopig uitgeschakeld. De ervaren Argentijnse ex-keeper van onder meer Chelsea dient nu als noodoplossing. Tot 5 januari speelt de Engelse ploeg zes wedstrijden. De doelman kan debuteren in de wedstrijd tegen Arsenal.

In 2014 betaalde Manchester City nog acht miljoen euro aan Málaga om de doelverdediger naar Engeland te halen. Drie jaar later verhuisde de doelman naar Londen. Bij The Blues fungeerde hij voornamelijk als stand-in van achtereenvolgens Thibaut Courtois, Kepa Arrizabalaga en afgelopen seizoen Édouard Mendy.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!