Nieuws

Slecht nieuws voor PSV: geen uitsupporters welkom bij laatste EL-wedstrijd

Slecht nieuws voor PSV: geen uitsupporters welkom bij laatste EL-wedstrijd

28-10-2022 21:35

Slecht nieuws voor PSV: de UEFA heeft besloten dat er volgende week geen uitfans in het stadion mogen tijdens het Europa League-duel tegen FK Bodø/Glimt. De Eindhovenaren hoopte de schorsing uit te stellen.

Na de wedstrijd tegen Arsenal wilde een deel van de PSV-aanhang op de vuist met Arsenal-fans, nadat er bier in hun richting werd gegooig. PSV-woordvoerder Thijs Slegers gaf aan dat de club het dialoog aan wilde gaan met de UEFA. "Dat is heel vervelend voor onze supporters. Wij gaan toch proberen om er voor hen die alsnog naar Noorwegen afreizen een mooie happening van te maken."

Er waren ongeveer 270 kaartjes verkocht voor het beslissende Europa League-duel. "We gaan proberen in Noorwegen een vaste gelegenheid te organiseren zodat ze ter plekke samen naar de wedstrijd kunnen kijken en er iets moois van kunnen maken", aldus Slegers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!