Nieuws

Potter richting terugkeer in Brighton: 'Weet niet hoe ik zal worden ontvangen'

Potter richting terugkeer in Brighton: 'Weet niet hoe ik zal worden ontvangen'

28-10-2022 19:33
1

Komende zaterdag staat Graham Potter met Chelsea tegenover zijn oude werkgever, Brighton & Hove Albion. De Engelse manager keert daardoor na twee maanden alweer terug in het AMEX Stadium. Voorafgaand aan de wedstrijd sprak hij erover op de persconferentie.

"Natuurlijk wordt dat speciaal voor me. Ik heb er drie jaar met plezier gewerkt en ik kijk ernaar uit om terug te keren. Soms krijg je mogelijkheden in het leven en moet je beslissen om die wel of niet aan te pakken. De kans om hoofdtrainer te worden bij Chelsea was een fantastische voor mij en mijn staf. De timing was voor niemand goed, dat gebeurt, maar ik kon dit niet weigeren", aldus Potter.

Op sociale media kreeg de 47-jarige trainer, die in Londen nog ongeslagen is, gemengde reacties op zijn vertrek. "Ik weet niet hoe ik zal worden ontvangen", zei hij. "De meeste mensen met wie ik heb gesproken hebben me gesteund en waren me dankbaar. Maar ik ben niet naïef en ik weet dat die gevoelens niet altijd universeel zijn."

Chelsea staat na elf speelrondes op de vijfde plek in de Premier League en is al zeker van overwintering in de Champions League. Brighton staat op een keurige negende plaats.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!