Nieuws

The Times: 'Bergwijn mag vertrekken bij Tottenham, Ajax geïnteresseerd'

The Times: 'Bergwijn mag vertrekken bij Tottenham, Ajax geïnteresseerd'

06-12-2021 19:28 Laatste update: 22:09

Steven Bergwijn lijkt niet in het stuk voor te komen onder de nieuwe manager Antonio Conte bij Tottenham Hotspur. Dagblad The Times meldt dat de Nederlander mag vertrekken als speelminuten voor hem uitblijven. De Telegraaf wist afgelopen week te melden dat Ajax op de loer ligt, als de buitenspeler The Lilywhites mag verlaten. 

De Engelse krant verzekert dat de Nederlander niet voorkomt in de plannen van trainer Antonio Conte. De 24-jarige buitenspeler kwam tot nu toe nauwelijks in actie tijdens de vier Premier League-wedstrijden die onder de nieuwe manager afgewerkt werden.  

Een (tijdelijk) afscheid lijkt voor beide partijen dan ook de beste oplossing. De Italiaan heeft aangegeven dat in navolging van de ex-PSV'er ook Dele Alli en Tanguy Ndombele mogen vertrekken. Het drietal kwam onder Conte tot slechts twintig speelminuten in totaal.  

In een eerder stadium besprak de flamboyante trainer nog de rol van Bergwijn. Hij zag in hem de ideale stand-in van topspits Harry Kane. Desondanks lijkt een huurperiode niet uitgesloten. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!