Nieuws

Teleurstelling voor Sparta: Steijn moet het voorlopig zonder routinier stellen

Teleurstelling voor Sparta: Steijn moet het voorlopig zonder routinier stellen

28-10-2022 16:12

Sparta Rotterdam zal het de rest van dit kalenderjaar zonder Jonathan de Guzman moeten doen. De 35-jarige middenvelder moest vorige week al noodgedwongen het duel met FC Utrecht aan zich voorbij laten gaan en kampt met een knieblessure. Dat weet het Algemeen Dagblad vrijdagmiddag te melden.

De huidige nummer zes van de Eredivisie treedt zaterdagavond in eigen huis aan tegen Fortuna Sittard. "Een goede tegenstander", vindt trainer Maurice Steijn. "Fortuna heeft een ervaren ploeg met goede spelers. Ze hebben zich in het begin tekortgedaan, maar laten de laatste weken zien waar ze toe in staat zijn. Als ik zie hoe makkelijk zij vorige week met name in de eerste helft onder de druk van Feyenoord uitvoetballen, dan is dat wel een geduchte tegenstander."

In Utrecht was Jeremy van Mullem de vervanger van De Guzman. Of dat tegen Fortuna ook zo zal zijn, wil Steijn nog niet verklappen. Het zou ook goed kunnen dat Adil Auassar een linie naar voren wordt geschoven. Dat zal plek in het centrum maken voor Bart Vriends.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!