Nieuws

'Danjuma op tijd fit voor cruciale Champions League-wedstrijd Villarreal'

'Danjuma op tijd fit voor cruciale Champions League-wedstrijd Villarreal'

06-12-2021 18:54 Laatste update: 19:12

Villarreal maakt zich op voor de wedstrijd in de Champions League tegen Atalanta Bergamo, waar een ticket voor de knock-outfase op het spel staat. Trainer Unai Emery kan in ieder geval een beroep doen op zijn twee sterspelers: Gerard Moreno en Arnaut Danjuma.  

Een gelijkspel of overwinning tegen de Italianen is genoeg voor een plek in de volgende ronde voor de Spanjaarden. Naast het sportieve aspect van overwintering in Europa's meest prestigieuze toernooi, zijn de financiële belangen voor deze ontmoeting groot. Overwintering in de Champions League levert minimaal 9,6 miljoen euro op. 

In de belangrijke wedstrijd kan Emery in ieder geval een beroep doen op Moreno en Danjuma, schrijft het Spaanse medium AS. Nadat de Nederlander een aantal wedstrijden gemist had wegens een enkelblessure, is hij nu weer fit bevonden. De oud-speler van onder meer Club Brugge en AFC Bournemouth werd afgelopen weekend nog gespaard, zodat hij sowieso zijn opwachting kon maken in de wedstrijd tegen Atalanta.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!