Nieuws

Bekerprogramma bekend: Ajax, PSV en Feyenoord op verschillende dagen in actie

Bekerprogramma bekend: Ajax, PSV en Feyenoord op verschillende dagen in actie

28-10-2022 11:50 Laatste update: 11:55
1

De eerste wedstrijden die Ajax, PSV en Feyenoord afwerken in de strijd om de KNVB Beker vinden plaats om 21.00 uur. De traditionele top-drie komt op verschillende dagen in actie. Dat blijkt uit het door de KNVB gepubliceerde bekerprogramma.

Op dinsdag 10 januari komt PSV als eerste in actie tegen Sparta. Woensdag gaat Ajax op bezoek in Noord-Brabant bij FC Den Bosch en Feyenoord is de laatste ploeg die in de tweede ronde van het bekertoernooi in actie komt met een thuiswedstrijd tegen Keuken Kampioen Divisie-koploper PEC Zwolle.

Met de bekendmaking van het bekerprogramma is de competitiewedstrijd van de Rotterdammers op bezoek bij FC Groningen definitief verplaatst van zaterdag 14 januari naar zondag 15 januari om 16.45 uur. Ook het tijdstip van het thuisduel van Ajax tegen FC Twente op 14 januari is verplaatst naar 21.00 uur. In een eerder stadium zou het duel om 20.00 uur beginnen.

Ook de competitiewedstrijd tussen sc Heerenveen - AZ is na de bekendmaking van het bekerprogramma verschoven. In plaats van op vrijdag 13 januari, spelen de Friezen en Alkmaarders nu op zaterdag 14 januari.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!