Nieuws

Heftig nieuws uit Italië: oud-NAC'er Marí neergestoken bij geweldsincident

Heftig nieuws uit Italië: oud-NAC'er Marí neergestoken bij geweldsincident

27-10-2022 21:57 Laatste update: 22:07
1

Oud-NAC aanvoerder Pablo Marí is neergestoken in een winkelcentrum in Milaan. Er raakten vier andere mensen gewond bij het geweldsincident, meldt de Italiaanse media.

Monza, de huidige club van Marí, meldt dat de verdediger buiten levensgevaar is. 'Hij heeft een diepe snee in zijn rug, maar gelukkig zijn er geen vitale organen geraakt. Hij is niet in levensgevaar en herstelt waarschijnlijk snel', schrijft de club.

De dader is een 46-jarige man die naar verluidt kampt met mentale problemen. "Nu we ver weg zijn zijn we rustiger maar we waren echt doodsbang . We begrepen niet wat er gebeurde. We zagen mensen in tranen wegrennen", zei een getuige tegenover RaiNews. "Ik was erg onder de indruk van een meisje dat huilde, helemaal in shock."

Inmiddels is de man gearresteerd door de politie. Het is onbekend hoe het met de rest van de slachtoffers is. Drie personen zouden kritiek zijn, terwijl een kassamedewerker overleden zou zijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!