Nieuws

Verbazing bij Slot over positie Lazio: Zeker toen wij daar waren geweest

Verbazing bij Slot over positie Lazio: "Zeker toen wij daar waren geweest"

27-10-2022 17:06
1

Arne Slot is verbaasd dat SS Lazio niet de dans leidt in Groep F van de Europa League. De Slowaakse verdediger David Hancko ziet het als een voordeel er nog niets beslist is in de poule van Feyenoord.

Na vier speelronden hebben alle clubs uit poule F vijf punten verzameld, waardoor voor geen van de teams Europese overwintering een uitgemaakte zaak is. Hancko omschrijft de groep dan ook als 'absolute crazy'. "Het belangrijkste is volgens mij dat wij het met nog twee wedstrijden volledig in eigen hand hebben", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad.

Naar alle waarschijnlijkheid volstaat een zege tegen Sturm Graz donderdagavond voor overwintering in Europa. "Pakken we ook volgende week in de Kuip tegen Lazio Roma een resultaat, dan blijven we in de Europa League. Daar moet alles voor wijken", aldus Hancko. "Het voordeel van alle ploegen op vijf punten, is dat bij elke club de druk er vol op zit. Iedereen moet, niemand mag iets laten liggen."

Slot had verwacht dat Lazio zich als nummer één zou plaatsen voor de volgende ronde. "Zeker toen wij daar waren geweest." In het eerste duel van de groepsfase keken de Rotterdammers nog tegen een 4-0 achterstand aan om uiteindelijk met 4-2 ten onder te gaan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie