Live

LIVE: PSV en AZ winnen in Europa, Feyenoord onderuit tegen Sturm Graz (gesloten)

LIVE: PSV en AZ winnen in Europa, Feyenoord onderuit tegen Sturm Graz (gesloten)

27-10-2022 22:23 Laatste update: 23:03
3

Speelronde vijf in de toernooien van de Europa League en de Conference League levert weer enkele fraaie affiches op. De voltallige Nederlandse afvaardiging, Feyenoord, PSV en AZ, komen in actie. In dit liveblog van VoetbalNieuws blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de duels die zij afwerken!

Weet PSV na de nederlaag van een week eerder in eigen huis te stunten tegen Premier League-koploper Arsenal? Gaat AZ tegen voetbaldwerg FC Vaduz uit Liechtenstein met de overwinning aan de haal en plaatst het zich daarmee voor de volgende ronde van de Conference League? Vanaf 18.45 uur rolt de bal bij deze twee duels. 

Later op de avond komt Feyenoord in actie op bezoek bij Sturm Graz. De eerste wedstrijd werden de Oostenrijkers in De Kuip van het kastje naar de muur getikt en vonden de Rotterdammers het bij 6-0 pas genoeg. Lukt het de formatie van Arne Slot een belangrijke stap te zetten richting Europese overwintering? Het is ongemeen spannend in de groep van Feyenoord: SS Lazio, FC Midtjylland én Sturm Graz hebben net als de Zuid-Hollanders vijf punten na vier wedstrijden. 

Opstelling PSV: Benitez; Mwene, Ramalho, Branthwaite, Max; Veerman, Sangaré, Gutiérrez; Simons, El Ghazi, Gakpo.
Opstelling Arsenal: Ramsdale; Tomiyasu, Holding, Saliba, Tierney; Lokonga, Odegaard, Xhaka; Vieira, Nketiah, Martinelli

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, López; Timber, Kökcü, Szymanski; Jahanbakhsh, Danilo, Dilrosun

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!