Nieuws

Pasveer: 'Mensen beseffen niet hoe erg voetballers daarmee kunnen zitten'

Pasveer: 'Mensen beseffen niet hoe erg voetballers daarmee kunnen zitten'

27-10-2022 15:15 Laatste update: 15:27

Remko Pasveer trekt zich weinig aan van negatieve geluiden over hem op sociale media. De situatie ligt anders op het moment dat de Ajax-doelman onder vuur komt te liggen in praatprogramma's.

Pasveer is zelf niet terug te vinden op sociale media. "Op internet kun je tegenwoordig alles neerzetten, maar ik ben daar helemaal niet mee bezig, joh", zegt hij tegen ELF Voetbal. "Dat doet me niks. Wat ik erger vind, is wanneer je persoonlijk wordt aangepakt in praatprogramma's. Kritiek is niet erg, maar het moet geen hetze worden. Mensen beseffen niet hoe erg voetballers daarmee kunnen zitten."

Uit de samenwerking met bepaalde teamgenoten zegt Pasveer veel energie te halen. Over onder meer Jurriën Timber laat de doelman zich lovend uit. "Je gaat mee in hun mentaliteit en daar krijg ik energie van. Vorig jaar dacht ik regelmatig: er gaat ons niets gebeuren, laat iedereen maar komen. Wanneer je dat gevoel hebt, geeft dat zoveel kracht."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!