Ten Hag gaat wisselen, Tadic twijfelgeval, vraagtekens over Onana en Timber

Ten Hag gaat wisselen, Tadic twijfelgeval, vraagtekens over Onana en Timber

06-12-2021 15:43 Laatste update: 15:49
Champions League 0 Reacties

Ajax speelde in de vorige Champions League-wedstrijd tegen Besiktas eigenlijk al nergens meer om en zal dat dinsdag tegen Sporting Portugal ook doen. Trainer Erik ten Hag zal opnieuw een aantal reservespelers speeltijd gunnen, laat hij maandag alvast weten.

In Istanbul stonden spelers als Andre Onana, Perr Schuurs, Nicolás Tagliafico, David Neres en Mohamed Daramy in de basis. "We zullen wel weer wat gaan wisselen, maar niet zo rigoureus als tegen Besiktas", aldus Ten Hag tijdens zijn perspraatje van maandag.

Verder laat de trainer zich echter niet in zijn kaarten kijken. "Of Onana het doel gaat verdedigen? Dat zullen jullie morgen (dinsdag, red.) zien..." Ook over Jurriën Timber houdt Ten Hag zich op de vlakte: de jonge verdediger staat op scherp en kan gespaard worden voor de achtste finales óf getest worden in deze situatie. "Als ik daar een antwoord op geef, dan weet je al wat ik morgen ga doen", lacht de eindverantwoordelijke.

Verder is aanvoerder Dusan Tadic een twijfelgeval. "Achter Dusan Tadic staat een groot vraagteken. Hij heeft rugklachten sinds de wedstrijd op kunstgras tegen Heracles (van 30 oktober, red.)", aldus Ten Hag, in aanloop naar de wedstrijd van dinsdagavond 21.00 uur.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie