Nieuws

Letsch pareert kritiek Vitesse-transferbeleid: 'Ik vertrouw volledig op hem'

Letsch pareert kritiek Vitesse-transferbeleid: 'Ik vertrouw volledig op hem'

06-12-2021 12:49
0

Thomas Letsch neemt het op voor technisch directeur Johannes Spors. Het directielid van Vitesse krijgt kritiek wegens zijn transferbeleid, aangezien de meeste aankopen van afgelopen zomer op de bank zitten.

De voorbije transferperiode zag Vitesse Markus Schubert, Romaric Yapi, Toni Domgjoni, Julian von Moos, Yann Gboho en Nikolai Baden Frederiksen gehaald worden door Spors. 'Het zomerse transferbeleid is zo bezien niet succesvol', schrijft De Gelderlander. 'Met de exit van Schubert staat nu elke zomerse aankoop op het tweede plan bij Vitesse.'

Letsch reageert op die uitspraken. "Ik vertrouw volledig op Johannes." De Duitser stelt dat Ghobo en Frederiksen tachtig procent van de wedstrijden spelen, terwijl Yapi en Von Moos voor de breedte zijn gehaald. Letsch erkent dat Domgjoni tegenvalt. "In alles tellen ook de achtergronden. De markt speelt een rol. Wat is voor ons haalbaar? Sportief en financieel."

"En kijk naar de resultaten", vervolgt de oefenmeester. "Vorig jaar was geweldig, nu staan we op plek vijf in de Eredivisie. We kunnen via Mura nog door in Europa. We hebben Anderlecht en Tottenham Hotspur verslagen. Dit is gewoon een goed seizoen." Letsch wijst daarmee op het elftal waarmee Spurs verslagen werd. "Hij heeft Wittek, Rasmussen, Broja en Openda gehaald. Allemaal top. Ik vind het transferbeleid goed."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
Ten Hag op de voet volgen? Beluister The King of Manchester-podcast hierboven óf via Spotify!

Plaats een reactie