Van de Kerkhof genoot van PSV: 'Alleen hij kan er niks van, niet mijn speler'

Van de Kerkhof genoot van PSV: 'Alleen hij kan er niks van, niet mijn speler'

Willy en René van de Kerkhof hebben met plezier gekeken naar PSV tegen FC Utrecht. De 4-1 overwinning was in het Eindhovense kamp reden voor een jubelstemming, al zorgde de terugkeer van Cody Gakpo voor de kers op de taart. 

De tweeling ziet dat Gakpo PSV direct weer bij de hand neemt. "Hij is echt een enorme versterking voor het elftal. Hij brengt schwung in de voorhoede. Hij gaat zich nog even bewijzen in de laatste weken van dit jaar", stelt Willy in gesprek met Omroep Brabant. Broer René genoot juist meer van Ristu Doan, die de voorbije weken meer en meer opstaat bij PSV. 

"Spelers zoals Gutí en Ritsu Doan zijn geweldig", zegt hij. "Doan was zaterdag de man van de wedstrijd." Ondanks de feestvreuge uit René ook zijn kritiek op een PSV'er. "Een speler kan me echter nog steeds niet bekoren. Dat is die Bruma. Ik vind dat hij er echt niks van kan, dat is niet mijn speler." René en Willy van de Kerkhof zijn het erover eens dat PSV 'goed voetbal op hoog niveau' speelde. "Ik vond PSV - Utrecht een heerlijke wedstrijd om naar te kijken", aldus Willy. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie