Nieuws

'PSV gaat opnieuw overzeese samenwerking aan: club van Ronaldo wordt partner'

'PSV gaat opnieuw overzeese samenwerking aan: club van Ronaldo wordt partner'

25-10-2022 20:20 Laatste update: 20:40

PSV is een opnieuw een samenwerking over zee aangegaan. De Eindhovenaren gaan de handen ineen sluiten met het Braziliaanse Cruzeiro, de club waar voormalig PSV-spits Ronaldo Nazario nu de eigenaar van is.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Volgens het medium wordt alles deze maand nog aangekondigd. Beide partijen denken profijt te hebben van de samenwerking. Daarbij moet men denken aan het uitwisselen van spelers, trainers en de nodige voetbalkennis.

Het is niet de eerste keer dat PSV een dergelijke samenwerking aangaat. Recentelijk werde ook Austin FC uit de Verenigde Staten als partner gepresenteerd. Daarnaast zijn de Brabanders ook nog bezig met een partij in Hongarije.

Ronaldo

Sinds een jaar heeft Ronaldo de touwtjes in handen bij Cruzeiro, de club waar hij vroeg speelde voordat hij naar Europa verkaste. De Braziliaanse club is niet de enige voetbalclub onder zijn bewind. Ook het Spaanse Rayo Vallecano is in het bezit van de legendarische voetballer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!