Nieuws

Diemers verbeet zich tijdens lange blessure: 'Credits naar al die gasten'

Diemers verbeet zich tijdens lange blessure: 'Credits naar al die gasten'

06-12-2021 11:58

Mark Diemers maakte tegen zijn oude club Fortuna Sittard zijn rentree in de Eredivisie. De middenvelder bekroonde zijn terugkeer met een assist en erkent na afloop van het duel 'gesnakt' te hebben naar dit moment.

Diemers kwam tien minuten voor tijd binnen de lijnen en drukte zijn stempel op het laatste Feyenoord-doelpunt. In gesprek met Feyenoord TV blikt hij terug op de lastige periode, die nu achter hem ligt. "Eind augustus ben ik geopereerd. Daarna ben ik eigenlijk vrij snel teruggekomen. Daar heb ik hard voor gewerkt. Ik had al wat oefenwedstrijdjes erop zitten en nu voor het eerst weer minuten in de Eredivisie. Daar snakte ik eerlijk gezegd wel naar."

Feyenoord presteert sinds het begin van dit seizoen uitstekend, ziet ook Diemers, die worstelde met het feit dat hij zijn steentje niet kon bijdragen. "Je wil onderdeel uitmaken van het team", zegt hij. "Dat doe je ook wel, maar voor je gevoel wel een stuk minder als je op de bank zit. Het team doet het hartstikke goed, credits naar al die gasten. Voor mij is het dan wachten op mijn kans. In deze minuutjes moet ik laten zien wat ik kan. Ook op de trainingen probeer ik dat elke dag te doen. Meer kan ik niet doen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!