Opvallend gerucht uit Italië: 'PSV wil Mertens terughalen naar Eindhoven'

Opvallend gerucht uit Italië: 'PSV wil Mertens terughalen naar Eindhoven'

06-12-2021 11:47 Laatste update: 11:51
Serie A 0 Reacties

Dries Mertens wordt in het Napolitaanse geruchtencircuit gelinkt aan een terugkeer naar PSV. De 34-jarige clubicoon van Napoli speelt sinds 2013 in Italië, maar lijkt daar bezig te zijn aan zijn laatste seizoen.

PSV probeert de Belg er nu van te overtuigen terug te keren naar het Philips Stadion, weet CalcioMercato. Mertens' contract loopt deze zomer af en de vraag rijst of hij een vernieuwd contract bij Napoli gaat tekenen. De spits heeft het naar verluidt erg naar zijn zin in Napels, al zou hij ook graag dichter bij zijn ouderlijk huis willen wonen. Zijn partner Kat Kerkhofs is bezig aan een tv-carrière in België, waardoor de twee het geregeld voor een langere periode zonder elkaar moeten doen.

Nu Mertens en Kerkhofs een eerste kind verwachten, wakkert het de geruchten van een overgang aan. Volgens het Italiaanse medium is er interesse uit de Verenigde Staten én van PSV. Contact met de Eindhovenaren zou zijn gelegd, al is er nog geen sprake van een officiële aanbieding. In Napels is Mertens in acht jaar tijd uitgegroeid tot een levende legende. Met 141 treffers is hij topscorer aller tijden van I Partenopei.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie