Salah zet Barcelona in de wachtkamer: 'Ik lees wat Xavi over mij zegt'

Salah zet Barcelona in de wachtkamer: 'Ik lees wat Xavi over mij zegt'

06-12-2021 11:27 Laatste update: 12:26
Premier League 0 Reacties

Mohamed Salah verklaart waarom hij nog niet heeft bijgetekend bij Liverpool. De Egyptenaar wordt in verband gebracht met een vertrek naar FC Barcelona, maar dat wimpelt hij af.

Salah ligt nog tot medio 2023 vast op Anfield. Doordat er nog altijd geen witte rook is over een nieuw contract, speculeren Catalaanse media over een vertrek naar Barcelona. "Ik lees wat wordt geschreven over dat Xavi mij wil hebben", zegt hij tegen het Egyptische MBC. De vleugelspeler is echter stellig en wuift de Spaanse interesse weg. "Ik ben gelukkig in Liverpool en we zullen zien wat de toekomst ons brengt. Op dit moment wil ik in de Premier League blijven, de sterkste competitie in de wereld."

Dat Salah zijn contract in Engeland nog niet heeft verlengd, heeft naar eigen zeggen niet alleen te maken met de financiële kwestie. "Het geld laat zien hoe de club je waardeert. En dat ze bereid zijn alles te doen om je te behouden. Maar de beslissing is niet alleen gebaseerd op de financiën." Salah wijst op argumenten als de ambitie van de club en de toekomst van Jürgen Klopp. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie