Nieuws

PEC weet na drie wedstrijden weer eens wat winnen is en herovert promotieplek

PEC weet na drie wedstrijden weer eens wat winnen is en herovert promotieplek

24-10-2022 22:01 Laatste update: 25-10-2022 00:00

PEC Zwolle is na maandagavond weer de nummer twee in de Keuken Kampioen Divisie. De Blauwvingers wonnen op bezoek bij hekkensluiter Jong FC Utrecht met een minimale marge: 0-1. Daarmee blijft het in het spoor van concurrent en koploper Heracles Almelo.

Thomas van den Belt was de grote man aan Zwolse zijde. In de 67e minuut plaatste hij een knappe vrije trap in de hoek en tekende daarmee voor de enige treffer van de wedstrijd. Een broodnodige driepunter voor de ploeg van trainer Dick Schreuder, dat zijn laatste drie competitiewedstrijden niet wist te winnen. 'Inpakken en wegwezen', zo Tweette de club meteen na afloop. Komende vrijdag staan ze in een absolute topper tegenover nummer drie MVV Maastricht.

Er werden maandag nog drie andere wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie afgewerkt. Zo won Jong PSV met klinkende cijfers van Helmond Sport: 6-0, speelde Jong Ajax op bezoek bij VVV-Venlo met 1-1 gelijk en bleef het treffen tussen Jong AZ en Telstar eveneens onbeslist: 0-0.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!