Besiktas morst dure punten in titelstrijd ondanks zeer vroege goal Weghorst

24-10-2022 21:46 Laatste update: 21:48

In de strijd om de Turkse landstitel heeft Besiktas maandagavond dure punten gemorst. Op bezoek bij laagvlieger Hatayspor werd met 2-1 verloren. Wout Weghorst was de enige doelpuntenmaker aan de kant van De Zwarte Adelaars.

En dat deed hij al na dertig seconden, waarmee het de snelste goal van dit seizoen was. De Oranje-international ontving de bal aan de rechterkant van het strafschopgebied en schoot hem feilloos in de verre bovenhoek. De thuisploeg trok de stand vlak voor rust echter nog gelijk. In de absolute slotfase kreeg Besiktas de deksel op de neus. In de negentigste minuut maakte Kaan Kanak de winnende voor de ploeg die bij aanvang van de wedstrijd nog achttiende stond in de Süper Lig

De ploeg van trainer Valérien Ismaël wist zodoende vier van de laatste vijf competitiewedstrijden niet te winnen en staat momenteel op de vijfde plaats.