Nieuws

Waterreus over PSV: 'Zouden een hechte groep zijn, maar dat is helemaal niet zo'

Waterreus over PSV: 'Zouden een hechte groep zijn, maar dat is helemaal niet zo'

24-10-2022 21:17

PSV verloor afgelopen zondag dik op bezoek bij FC Groningen: 4-2. De Eindhovenaren lieten daarmee een uitgelezen kans liggen om uit te lopen op Feyenoord en AZ en mee te gaan met concurrent Ajax, dat eerder wél de volle buit pakte. Oud-keeper Ronald Waterreus uit zijn teleurstelling bij Rondo.

"Na de 3-0 nederlaag tegen Cambuur hebben ze goed met elkaar gesproken, die teksten kennen we allemaal wel. Ze zouden een hechte groep zijn, maar als ik naar de wedstrijd van gisteren kijk, vind ik dat helemaal niet het geval."

PSV leed de derde competitienederlaag en kreeg dit seizoen al achttien doelpunten tegen. "Als je kampioen wil worden, is dat wel een ding hoor. Die gasten willen allemaal winnen, dat is het punt niet. Ze speelden behalve de fase waarin ze drie doelpunten kregen, best een prima wedstrijd. Maar het verschil in het verval van wedstrijd tot wedstrijd is echt gigantisch. Vorige week wonnen ze nog met twee vingers in de neus van FC Utrecht (6-1)."

Ruud van Nistelrooij heeft met zijn ploeg donderdagavond alweer kans op revanche, al zat een hels karwei worden. In de vijfde speelronde van de Europa League komt Arsenal op bezoek, waar vorige week nog met 1-0 van werd verloren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!