Nieuws

'Pochettino verder onder druk bij PSG: Messi erg ontevreden'

'Pochettino verder onder druk bij PSG: Messi erg ontevreden'

06-12-2021 10:48 Laatste update: 12:15

De mensen rondom Lionel Messi hebben steeds meer twijfels over het functioneren van Mauricio Pochettino. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde L'Équipe maandag. Het is erg onrustig bij Paris Saint-Germain, waar de resultaten en het spel tegenvallen.

Hoewel PSG stijf bovenaan staat in de Ligue 1, zijn de supporters zwaar ontevreden over de resultaten en het vertoonde spel. Na de komst van Lionel Messi werd er veel verwacht van het supertrio voorin, maar na gelijke spelen tegen OGC Nice (0-0) en RC Lens (1-1) begint de onvrede te groeien in Parijs.

De meeste kritiek is aan het adres van trainer Pochettino, die van zijn sterrenselectie geen goed lopend team lijkt te kunnen maken. L'Équipe schrijft dat ook Messi ontevreden is over de werkwijze van zijn landgenoot. De Franse krant meldt dat Messi niet overtuigd is van de tactische capaciteiten van de 49-jarige Pochettino.

Messi won vorige week voor de zevende keer in zijn carrière de pretigieuze Ballon d'Or, maar dat is zeker niet voor zijn prestaties bij zijn nieuwe club PSG. De Argentijnse wereldster heeft moeite om zijn draai te vinden naast Neymar en Kylian Mbappe en kwam in de competitie pas tot één doelpunt in negen wedstrijden. Dinsdagavond om 18.45 uur neemt PSG het in de Champions League thuis op tegen Club Brugge.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!