Nieuws

'PSG ontkent bizarre salarisverhalen rondom Mbappé en denkt aan juridische acties'

'PSG ontkent bizarre salarisverhalen rondom Mbappé en denkt aan juridische acties'

24-10-2022 16:37 Laatste update: 16:39

Paris Saint-Germain ontkent de verhalen rondom het monstersalaris van Kylian Mbappé. Le Parisien lekte zondagavond een rapport uit waaruit bleek dat de Fransman de komende drie jaar ruim zeshonderd miljoen euro wordt uitbetaald. 

De Franse topclub ontkent alle vormen van de bizarre getallen die in het rapport naar buiten kwamen. Volgens Franse media zou Mbappé met afstand de bestbetaalde voetballer ooit zijn en zelfs meer verdienen dan Lionel Messi in zijn tijd bij FC Barcelona. Volgens transferexpert Fabrizio Romano overweegt de topclub juridische stappen te zet vanwege de leugens die zijn verspreid. 

De soap rondom Mbappé is daarmee voorlopig nog niet ten einde. In de afgelopen zomertransferperiode zou de Fransman hard op weg zijn naar Real Madrid, maar de transfer ketste af, tot grote woede van de Madrilenen. De Franse spits was dit seizoen in elf duels al goed voor tien doelpunten en twee assists. Het contract van Mbappé loopt door tot 2025. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!