Reactie

Mourinho wijst met vinger naar ex-PSV'er: 'Hoe heet die jongen die steeds valt?'

Mourinho wijst met vinger naar ex-PSV'er: 'Hoe heet die jongen die steeds valt?'

24-10-2022 15:17 Laatste update: 19:09

José Mourinho kreeg zondagavond een zware domper te verwerken met een nederlaag van AS Roma in de slotfase tegen Napoli (0-1). De Portugees liet zijn frustraties de vrije loop op één speler van de tegenstander in het bijzonder: Hirving Lozano.

"Hoe heet die jongen die altijd valt?", vroeg Mourinho zich enigszins neerbuigend af op de persconferentie. The Special One doelde daarmee op Lozano. "We hadden Leonardo Spinazzola op die vent gezet, die jongen die altijd maar duikt. Hij gooit zich de hele tijd naar de grond. Lozano, dat was zijn naam inderdaad", herinnerde Mourinho zich toch ineens.

De keuzeheer wees daarna naar een andere hoofdrolspeler: scheidsrechter Massimiliano Irrati. "Ik heb een gevoel van onrechtvaardigheid. Mijn spelers hebben alles gedaan wat ze konden om een nederlaag te voorkomen, dus hen omhels ik nu. Maar er waren momenten dat ik beslissingen in de wedstrijd niet kon volgen."

De wedstrijd tussen de Roma en Napoli werd aan het eind van het duel beslist. Napolitaan Viktor Osimhen was de maker van het enige doelpunt, waardoor de koploper van de Serie A de volle buit pakte.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie