Reactie

Fraser haalt opgelucht adem na Utrecht-zege: 'Die druk, die spanning; die voel je'

Fraser haalt opgelucht adem na Utrecht-zege: 'Die druk, die spanning; die voel je'

24-10-2022 09:15
0

Henk Fraser heeft opgehaald adem gehaald na de overwinning die hij zondagmiddag met FC Utrecht boekte tegen Sparta Rotterdam. De Domstedelingen waren met 3-1 te sterk voor de oude werkgever van de trainer.

Utrecht begon het duel zoals je dat graag hebt: na zes minuten was het al raak. In de tweede helft werd de voorsprong zelfs uitgebouwd. Fraser reageerde opgelucht in het Algemeen Dagblad. "Je weet dat jij degene bent die de shit over zich heen krijgt als het niet loopt.”

Het seizoen van Utrecht is nog niet wat het zou moeten zijn. Niet alleen in de Eredivisie is het spel niet imponerend, maar ook in de KNVB Beker tegen de amateurs van Sportlust’46 was het toch even kiele kiele. "Jullie dachten natuurlijk: die Fraser flikkert straks wel om... Nog even wachten, zou ik zeggen", zei hij lachend. "Die druk, die spanning; die voel je ja. Ik loop er niet voor weg, hoor. Dan had ik maar voor een veilig cluppie moeten kiezen, waar je die druk niet of veel minder hebt. Maar je hebt er wel mee te maken", aldus de keuzeheer.

Door de overwinning op Sparta klimt Utrecht naar de achtste plek in de Eredivisie. De blamerende verliespartij tegen PSV (6-1) van vorige week is op deze manier weer even in het archief verdwenen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie