Nieuws

Xavi lyrisch over Barcelona-uitblinker Dembélé: Ik ben heel blij voor hem

Xavi lyrisch over Barcelona-uitblinker Dembélé: "Ik ben heel blij voor hem"

24-10-2022 06:40

FC Barcelona won zondag met overtuigende cijfers van Athletic Bilbao. Trainer Xavi Hernández was na afloop lovend over zijn team en Ousmane Dembélé in het bijzonder.

De Fransman was in het Camp Nou Spotify goed voor één goal en drie assists. "Ousmane was bijzonder goed vandaag. Het team begreep hem goed. Ik ben heel blij voor hem", aldus Xavi na afloop van het Primera División-duel.

"We speelden erg goed", vervolgt Xavi. "Het was een intense wedstrijd. We begrepen dat ze (Athletic Bilbao, red.) veel druk op ons zou uitoefenen, waardoor we met een extra middenvelder speelden. We wonnen veel duels en waren vooral in het eerste deel erg goed."

Door de overwinning blijft FC Barcelona in het spoor van Real Madrid. De Madrilenen gaan aan kop in de Primera División en wonnen dit weekend met 3-1 van Sevilla. FC Barcelona volgt op drie punten achterstand.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!