Nieuws

Clasie: 'Als je zo schandalig als in de eerste helft speelt, verdien je het niet'

Clasie: 'Als je zo schandalig als in de eerste helft speelt, verdien je het niet'

23-10-2022 14:13 Laatste update: 14:56
0

Jordy Clasie stelt dat Excelsior verdiend heeft gewonnen tegen AZ. De middenvelder is ontgoocheld over het niveau van de Alkmaarders, die zondag tegen een derde nederlaag op rij aanliepen. 

Clasie meldt zich na de wedstrijd, die Excelsior met 2-1 won, bij ESPN. "Als je zo schandalig als in de eerste helft presteert, verdien je het ook niet. Het is echt schandalig, er was totaal geen wil om te winnen. De slordigheid en concentratie van iedereen... slordige ballen, goals weggeven. Als je zo speelt, verlies je hier. In de kleedkamer was het één van de weinige keren dat iedereen echt boos en gefrustreerd was. Na de rust scoorden we meteen snel. Dan krijg je een beetje hoop, maar het was echt AZ-onwaardig vandaag", zegt Clasie gefrustreerd. 

Trainer Pascal Jansen ging in de kleedkamer flink tekeer in de kleedkamer. "Dat ga ik niet in details vertellen, maar hij was goed boos. We zaten in een fantastisch ritme en zijn goed begonnen, maar als je drie keer verliest, moet je naar jezelf kijken. We moeten keihard werken en niet denken dat het op 85 of 95 procent kan, we zijn niet onszelf. Dat moeten we heel snel omdraaien", besluit Clasie. AZ was drie weken geleden nog koploper van de Eredivisie en staat nu op plek vier. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie