Nieuws

Cocu blij met talentvolle Vitesse-spelers: 'Verbaast me totaal niet'

Cocu blij met talentvolle Vitesse-spelers: 'Verbaast me totaal niet'

23-10-2022 11:24

Phillip Cocu is blij dat hij kan beschikken over Gabriel Vidovic en Kacper Kozlowski. Het duo was belangrijk bij de 2-1 zege van Vitesse op FC Emmen.

Vidovic maakte tegen Emmen de 1-0 na een goede assist van Kozlowski, die gehuurd wordt van Brighton. Het was voor Vidovic tevens zijn eerste treffer in het betaald voetbal. Kozlowski kreeg afgelopen vrijdag te horen dat hij bij de voorlopige selectie van het Pools elftal zit. "Het verbaast me totaal niet dat hij daarbij zit", aldus Cocu tegenover De Telegraaf. "Kacper is een jongen die iets speciaals heeft en dat geldt ook voor Vidovic."

"Kacper speelde een heerlijke wedstrijd en ik was ook blij dat Vidovic weer fit was", vervolgt Cocu. "Het zijn twee verschillende types. Kacper heeft diepte en een actie en ze zijn allebei heel goed in de combinatie. Het is wel fijn om twee verschillende types aan de zijkanten te hebben. Kacper kan het wat breder houden, is doelgericht en kan ineens een versnelling eruit gooien. Vidovic is weer iemand die goed in de kleine ruimte is. Ik ben heel tevreden over hoe ze tot nu toe spelen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!