Nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: lappenmand stroomt leeg, maar zelfde elf verwacht

Vermoedelijke opstelling PSV: lappenmand stroomt leeg, maar zelfde elf verwacht

23-10-2022 10:59

De kans is groot dat PSV uit bij FC Groningen wéér met Guus Til in de punt van de aanval start, meldt het Eindhovens Dagblad. De lappenmand van de Eindhovenaren stroomt tegelijkertijd leeg. Naar verwachting start trainer Ruud van Nistelrooy met dezelfde elf spelers als tegen Arsenal donderdag (1-0 verlies).

Ondanks dat Luuk de Jong weer fit lijkt en tegen Arsenal al in actie kwam, wordt verwacht dat Til in de spits start bij PSV. De van origine aanvallende middenvelder wordt geflankeerd door Xavi Simons en Cody Gakpo. Ook Noni Madueke moet naar verwachting dus wachten op zijn rentree in de basis, ondanks zijn goede invalbeurt in Londen.

Op het middenveld wordt Marco van Ginkel binnenkort weer terugverwacht. De middenvelder keert terug van een hamstringblessure. FC Groningen komt nog te vroeg. Ibrahim Sangaré, Erick Gutiérrez en Joey Veerman worden in de basis verwacht.

Ook in de verdediging verwacht het ED geen verrassingen. Van Nistelrooy start waarschijnlijk met Philipp Mwene, André Ramalho, Armando Obispo en Philipp Max in de basis, ondanks dat Mauro Júnior deze week terugkeerde van een blessure.

Vermoedelijke opstelling: Benitez; Mwene, Ramalho, Obispo, Max; Sangaré, Veerman, Gutiérrez; Simons, Til, Gakpo.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!