Nieuws

Linssen appte Slot over Feyenoord-spitsendiscussie: 'Langer volgehouden dan hem'

Linssen appte Slot over Feyenoord-spitsendiscussie: 'Langer volgehouden dan hem'

22-10-2022 16:56

De spitsenstrijd bij Feyenoord is net als vorig seizoen met Cyriel Dessers en Bryan Linssen weer losgebarsten. Arne Slot ontving afgelopen week een appje van laatstgenoemde over de strijd tussen Danilo en Santiago Gimenez.

"Ik kreeg van de week nog een appje van Bryan Linssen met de tekst: ik heb het langer volgehouden in de spits dan Danilo", laat Slot weten tegenover ESPN in aanloop naar het treffen tussen Feyenoord en Fortuna Sittard. "Hij was altijd enorm gefrustreerd dat hij na 65 minuten gewisseld werd. Gefrustreerd op een goede manier. Dus wel laten blijken dat je heel graag negentig minuten wil spelen, maar nooit ten koste van je medespelers of het team."

Slot houdt wel van een gezonde strijd, maar het moet nooit ten koste gaan van Feyenoord. "Als je dan eruit gaat moet je je medespelers het beste wensen en als je op de bank komt te zitten moet je nog steeds het beste voor het team willen. Daarna kan je altijd kijken en naar me toe komen om te zeggen dat je het ook wel eens lekker vindt om niet in de 65ste minuut gewisseld te worden."

Tegen Fortuna Sittard koos Slot wederom voor Gimenez in de spits. De Mexicaan kreeg de voorkeur boven Danilo, die vorig weekend nog fantastisch scoorde tegen AZ (1-3 overwinning).

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!