Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Ajax: Schreuder kiest opnieuw voor Brobbey en Sánchez

Vermoedelijke opstelling Ajax: Schreuder kiest opnieuw voor Brobbey en Sánchez

22-10-2022 12:02

Alfred Schreuder gaat naar alle waarschijnlijkheid geen wijzigingen doorvoeren in de basisopstelling van Ajax. Dat betekent dat hij dezelfde elf die hij opstelde tegen Excelsior (7-1 winst) het veld in stuurt tegen RKC. Brian Brobbey en Jorge Sánchez mogen het dus opnieuw vanaf de aftrap laten zien.

Dat denkt het Algemeen Dagblad. Op goal is er plaats voor Remko Pasveer, die afgelopen vrijdag met veel plezier heeft beleefd nadat bekend werd dat hij was opgenomen in de voorselectie van Oranje voor het WK in Qatar. Sánchez krijg opnieuw de voorkeur boven Devyne Rensch, die nog herstellende is van een blessure. Het hart van de verdediging bestaat uit Jurriën Timber en Daley Blind, terwijl Calvin Bassey het weer vanaf links mag gaan doen.

Op het middenveld is weer plek voor Edson Alvárez, Davy Klaassen en Steven Berghuis. Kenneth Taylor ontbreekt nog steeds in de selectie. De middenvelder liep een blessure op in de uitwedstrijd tegen Napoli en is nog niet fit genoeg om mee te spelen.

De aanval zal worden gevormd door Dusan Tadic, Brobbey en Steven Bergwijn. Eerstgenoemde liet tegen Excelsior weer zien waarom hij op links moet worden opgesteld. De twee Nederlanders complementeren de aanval, waardoor Mohamed Kudus het met een plek op de bank moet gaan doen. Het duel begint om 18.45 in het Mandemakers Stadion.

Vermoedelijke opstelling RKC Waalwijk: Vaessen; Lelieveld, Gaari, Adewoye, Van den Buijs, Lutonda; Bel Hassani, Anita, Clement; Lobete, Kramer

Vermoedelijke opstelling Ajax: Pasveer; Sánchez, Timber, Blind, Bassey; Alvárez, Klaassen; Berghuis; Bergwijn, Brobbey, Tadic

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!