Nieuws

Verhuurde doelman maakt indruk in de KKD: 'Geloof dat ik Feyenoord één kan halen'

Verhuurde doelman maakt indruk in de KKD: 'Geloof dat ik Feyenoord één kan halen'

22-10-2022 11:42

Top Oss-doelman Thijs Jansen keepte vrijdagavond de pannen van het dak tegen Roda JC (3-0). De gehuurde keeper van Feyenoord hield zijn doel met een aantal knappe reddingen schoon. De 20-jarige verscheen vol ambitie voor de camera’s van ESPN.

Met Justin Bijlow, Ofir Marciano en Timo Wellenreuther heeft Feyenoord drie doelmannen die strijden om hun plek in het eerste elftal. Dat gaf de Rotterdammers de reden om de talentvolle doelman Jansen tijdelijk bij Top Oss te stallen.

De jonge doelman maakte indruk tegen de ploeg uit Limburg en keepte misschien wel de beste wedstrijd uit zijn tot nog toe prille carrière. "Ja dat denk ik wel. Dit is waar ik naar zocht de afgelopen wedstrijden. Ik wilde belangrijk zijn voor de ploeg en dat is vandaag gelukt."

Of er een toekomst als nummer één van Feyenoord in zit? "Ja", luidde het resolute antwoord van Jansen. "Ik geloof dat wel en daar ga ik ook voor. Ik werk er hard voor en daar heb ik dit soort wedstrijden en ook de andere wedstrijden die ik dit seizoen keep voor nodig."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!