Nieuws

Triest nieuws uit Japan: voormalig international Kudo (32) overleden na operatie

Triest nieuws uit Japan: voormalig international Kudo (32) overleden na operatie

22-10-2022 11:17

Triest nieuws uit Japan. Vrijdag is voetballer Masato Kudo op 32-jarige leeftijd om het leven gekomen tijdens een operatie aan de hersenen, meldt zijn werkgever Tegevajaro Mizayaki.

Kudo speelde momenteel in de derde klasse in Japan, maar is vooral bekend van zijn periode in de MLS bij de Vancouver Whitecaps. Daarnaast kwam de Japanner ook uit in Australië voor Brisbane Roar. De aanvaller heeft ook vier interlands op zij naam, waarin hij twee keer tot scoren kwam.

'Hij was een geweldig persoon en verscheen elke morgen met een gigantische glimlach op de club', deelt voorzitter Warren Moon van Brisbane Roar terug op de clubsite. 'Hij gaat ontzettend gemist worden. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw en dochter.'

Ook de Whitecaps staan stil bij het overlijden van hun voormalig selectielid. ‘Onze gedachten zijn bij Kudo’s familie en vrienden in deze moeilijke tijd.’

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!