Nieuws

Debuterende Rangnick boekt nipte op Crystal Palace zege na prachtige goal Fred

Debuterende Rangnick boekt nipte op Crystal Palace zege na prachtige goal Fred

05-12-2021 18:00 Laatste update: 18:27

Ralf Rangnick heeft zijn eerste wedstrijd als manager van Manchester United winnend afgesloten. In een moeizame wedstrijd tegen Crystal Palace schoot Fred zijn ploeg in de 77e minuut op prachtige wijze naar de overwinning.

Het zag er lang naar uit dat het debuut van Rangnick op een teleurstelling uit zou lopen. Hoewel de ploeg van de 63-jarige Duitser het betere van het spel had, bleven grote kansen lange tijd uit. Echter, twaalf minuten voor tijd was daar alsnog de verlosssende treffer. Fred schoot de bal op prachtige wijze in de verre hoek en bezorgde Rangnick daarmee zijn eerste drie punten in de Premier League. Donny van de Beek kwam in de 86e minuut nog in het veld voor Bruno Fernandes.

Het United van Rangnick staat met de overwinning op de zesde plaats in de Premier League, maar kan nog ingehaald worden door ArsenalThe Gunners nemen het maandagavond om 21.00 uur op tegen Everton in Liverpool.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!