Nieuws

Gerrard reageert op ontslag bij Aston Villa: 'Spijtig dat het niet gelukt is'

Gerrard reageert op ontslag bij Aston Villa: 'Spijtig dat het niet gelukt is'

21-10-2022 22:41 Laatste update: 23:13

Steven Gerrard heeft op Instagram zijn reactie gegeven op het ontslag bij Aston Villa. De Engelsman werd de laan uitgestuurd na teleurstellende prestaties in de Premier League.

Aston Villa is terug te vinden op een matige zeventiende plek op de ranglijst en ging donderdagavond met 3-0 onderuit tegen Fulham. De club ontsloeg Gerrard dezelfde avond nog. "Ik wil iedereen van Aston Villa Football Club bedanken voor de steun die ik heb gekregen tijdens mijn tijd daar", schrijft Gerrard. "Voor de fans is het spijtig dat het uiteindelijk niet is gelukt, maar ik ben jullie heel dankbaar voor de manier waarop ik ontvangen werd en voor de steun in moeilijke tijden."

"Aston Villa is een club met een bijzondere geschiedenis, ik wilde die memorabele prestaties heel graag terugbrengen, maar dat mocht helaas niet zo zijn. Ik wens iedereen bij de club het allerbeste voor de toekomst", besluit de Engelse oefenmeester.

 
 
 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!