Nieuws

Gemengde gevoelens bij Van Nistelrooij: 'Dat het team baalt, is een goed teken'

Gemengde gevoelens bij Van Nistelrooij: 'Dat het team baalt, is een goed teken'

21-10-2022 21:29

Ruud van Nistelrooij heeft met gemengde gevoelens teruggeblikt op de wedstrijd tegen Arsenal. PSV verloor terecht met 1-0 van de koploper van de Premier League, maar de oefenmeester van de Eindhovenaren voelde dat er meer in zat.

"Met die mogelijkheden die we kregen, had er een punt ingezeten", vertelt van Nistelrooij in gesprek met Voetbal International. "Dat het team daarvan baalt, is eigenlijk wel een heel goed teken", stelt de oefenmeester, die lovend is over het optreden van doelman Walter Benítez. "Naderhand ging het in de persruimte over hem en terecht. Met vier, vijf reddingen hield hij ons in de wedstrijd. Als je keeper zo in vorm is, dan kan je ook stunten. Des te jammerder is het dat we dat niet hebben gedaan."

De wedstrijd tegen Arsenal heeft voor de nodige pijntjes gezorgd in de PSV-selectie. "Er zijn wat jongens die wat last hebben. Morgen trainen we nog en het zou kunnen dat een aantal het niet gaat halen. Maar ik laat liever in het midden wie dat zijn."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!