Nieuws

Vertrek Schreuder bij Ajax niet aan de orde: 'Niemand gemeld, er is nul interesse'

Vertrek Schreuder bij Ajax niet aan de orde: 'Niemand gemeld, er is nul interesse'

21-10-2022 17:04

Alfred Schreuder gaat Ajax voorlopig niet verlaten. De trainer werd deze week in verband gebracht met VfB Stuttgart, maar de trainer heeft het naar zijn zin bij de Amsterdammers.

Kicker pakte eerder deze week groots uit door Schreuder in verband te brengen met een overgang naar VfB Stuttgart. De Bundesliga-club ontsloeg Pellegrino Matarazzo en is sindsdien op zoek naar een opvolger. De Ajax-trainer zou naast Jess Thorup de belangrijkste gegadigde te zijn. Een vliegensvlug vertrek is niet aan de orde, meldt de trainer.

"Je begint over Stuttgart. Ik heb het ook gelezen. Ik zou op een lijst hebben gestaan, maar ik ben trainer van een hele mooie club: Ajax. Volgens mij is Ajax een fantastische club en ik heb het enorm naar mijn zin", laat de coach van de Amsterdammers weten op de persconferentie. Of de Duitse club zich wel gemeld heeft in Amsterdam? "Nee, niemand heeft zich gemeld. Er is nul interesse."

Schreuder is pas sinds deze zomer trainer van Ajax, waarmee hij aan kop gaat in de Eredivisie. De coach kwam over van Club Brugge.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!