Nieuws

Schreuder geeft blessure-update Ajax: 'Morgen te vroeg, Taylor redt het niet'

Schreuder geeft blessure-update Ajax: 'Morgen te vroeg, Taylor redt het niet'

21-10-2022 15:28

Ajax kan tegen RKC Waalwijk nog niet beschikken over Kenneth Taylor, Devyne Rensch en Ahmetcan Kaplan. Dat liet trainer Alfred Schreuder vrijdagmiddag weten.

De verwachting was in eerste instantie dat Rensch dit weekend weer in actie zou kunnen komen voor de Amsterdammers, maar Schreuder meldde op de persconferentie in aanloop naar het duel met RKC Waalwijk dat de rechtsback nog niet fit genoeg is. "Met Rensch gaat het heel goed, maar morgen zal het nog even te vroeg zijn."

"Taylor en Kaplan redden het sowieso niet", vervolgt Schreuder. Taylor liep anderhalve week geleden tijdens het Champions League-duel met SSC Napoli tegen een knieblessure aan. "Taylor verwachten we ook na dit weekend weer terug." Kaplan is al weken uitgeschakeld door een knieblessure die de verdediger opliep bij Jong Turkije. "Het gaat wel goed met Kaplan. In de loop van de week hopen we dat hij delen met de groep gaat doen."

Komende zaterdag staat het uitduel met de Brabanders op het programma. Om 18.45 uur wordt er afgetrapt tegen de ploeg van trainer Joseph Oosting.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!