Nieuws

Neef Promes heeft last van steekincident: 'Slaapt en eet slecht en heeft therapie'

Neef Promes heeft last van steekincident: 'Slaapt en eet slecht en heeft therapie'

21-10-2022 10:38

Op 3 maart vindt de inhoudelijke zitting van de strafzaak van Quincy Promes plaats, maar vrijdagmiddag was er een zogeheten regiezitting. Daarin werd duidelijk dat de neef van Promes, tevens slachtoffer, erg veel last heeft van het incident.

In juni werd Promes door de civiele rechter al veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding aan het slachtoffer. De advocaat van de neef geeft aan dat dat aangeeft hoe lang de zaak al loopt. Het slachtoffer "slaapt slecht, eet slecht en heeft EMDR-therapie", citeert De Telegraaf de advocaat van de neef van Promes.

"De frustratie van mijn cliënt is gigantisch. Hij heeft iemand voor het Nederlands elftal zien spelen, terwijl het nog niet eens duidelijk was of OM de verdachte zou gaan vervolgen", vervolgt de advocaat. Promes was zelf niet aanwezig bij de zaak. "Cliënt werkt in het buitenland", meldde de advocaat van de oud-Ajacied daarover. Promes staat momenteel bij Spartak Moskou onder contract.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!